Ingredients (per a 12 coquetes)
·1/4 kg. d'arrop
·375 ml. d'oli de girasol
·125 ml. d'aiguardent
·1 llima ratllada
·1 cullerada de canyella en pols
·1/2 kg. de farina
·Un grapat de sucre per fer la massa i per a damunt de les coquetes.
Preparació
Amassar els ingredients. Formar les coquetes, que han de quedar blanetes. Posar sucre per damunt, al gust de cadascú. Ficar-les al forn, no molt de temps (10 min. aprox.): es couen molt prompte. Es trauen encara blanetes. Quan es gelen, ja estan bones.
3 comentaris:
Ara m'has fet vindre fam...
Un dia d'estos m'hauré de plantejar fer alguna coca o galetes o algo així, que sempre m'ha fet gràcia però mai m'he animat. xD
això d'oli de girasol no crec jo que siga molt tradicional...
Artiste!
Ja sóc dona lliure (bien!)
Quan vullgues quedem pa fer coquetes d'arrop xDDD, coques de tomata, "minchar" tramussos (o cagar-se en ells), torrar-se al sol o fer alguna escapadeta per ahi.
Vinga, un beset
Publica un comentari a l'entrada